حلوایی سنتی و بسیار محبوب در شهر #تبریز که بعنوان #دسر بعد از غذا سرو میکنند و سر سفره میگذارند. شکل سنتی و قدیمی این #حلوا دقیقا به همین شکل است و چون با کفگیر به آن شکل داده میشود به این اسم نامیده شده است. مواد لازم:. آرد سفید گندم / 250 گرم. پودر قند / 250 گرم. کره / 50 گرم. روغن جامد / 80 گرم به اضافه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع. گردوی به صورت دندان گیر خرد شده / نصف لیوان. پودر زنجبیل / 3 قاشق غذاخوری. پودر هل / یک قاشق غذاخوری. پودر پسته / برای تزیین. پیش از تهیه:. 1- آرد را یک بار الک ...

DSC09899حلوایی سنتی و بسیار محبوب در شهر #تبریز که بعنوان #دسر بعد از غذا سرو میکنند و سر سفره میگذارند. شکل سنتی و قدیمی این #حلوا دقیقا به همین شکل است و چون با کفگیر به آن شکل داده میشود به این اسم نامیده شده است.

 

  • مواد لازم:
    آرد سفید گندم / 250 گرم
  • پودر قند / 250 گرم
  • کره / 50 گرم
  • روغن جامد / 80 گرم به اضافه 2 قاشق غذاخوری روغن مایع
  • گردوی به صورت دندان گیر خرد شده / نصف لیوان
  • پودر زنجبیل / 3 قاشق غذاخوری
  • پودر هل / یک قاشق غذاخوری
  • پودر پسته / برای تزیین

پیش از تهیه:

1- آرد را یک بار الک می کنیم و سپس اندازه گیری می کنیم .

2- پودر قند را یکبار الک می کنیم تا گلوله های احتمالی آن از بین برود.

3- بهتر است دانه هل را با دانه ساب (آسیاب) خودمان پودر کنیم تا حلوا عطر و طعم بهتری داشته باشد.

حتما الک کردن آرد را در این حلوا جدی بگیرین چون تو کیفیتش خیلی تاپیر داره !!!

نام: DSC09899.jpg نمایش: 45 اندازه: 103.2 کیلو بایت

طرز تهیه:
آرد الک شده را در ماهیتابه با "حرارت پایین رو به متوسط"  تفت می دهیم تا بوی خامی اش برطرف شود و کمی تغییر رنگ دهد. نیازی هم نیست که حرارت خیلی ملایم باشد، چون میخواهیم که رنگ آرد تغییر کند فقط بایستی مدام هم بزنیم تا احیاناً آرد ته نگیرد و نسوزد. این مرحله برای حلوا حدود 10 دقیقه طول می کشد.

بعد کنار گذاشته تا کمی که از حرارت افتاد دوباره آرد تفت داده شده را الک میکنیم.

بعد دوباره داخل تابه ریخته و روغن ها را می افزاییم و دوباره 5 دقیقه دیگر با روغن تفت میدهیم.

حالا از حرارت برداشته و میگذاریم کمی که از داغی افتاد پودر قند و پودر هل و زنجبیل را ریخته و هم میزنیم در آخر هم گردو رو می افزاییم.

بعد در آخر کار کل مواد را گوشه تابه جمع و فشرده کرده و با کفگیر از آن برداشته و داخل بشقاب می گذاریم و رویش را با پودر پسته تزیین میکنیم..از این مقدار 4 تا حلوا کفگیری خواهیم داشت و در ضمن با اضافه کردن زعفران حلوا کفگیری زعفرانی خواهیم داشت و اگر پودر کاکاِیو هم اضافه کنیم حلوا کفگیری شکلاتی... و همچنین این حلوا ترد و شکننده هست پس روغن اضافی به خوردش ندهید و حتما تا زمانی که داغه با کفگیر بردارید. ( چون اگه سرد بشه دیگه شکل د��خواه رو به ما نخواهد داد )

 

مطلب اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: خانم سهیلا

نام: DSC09892.jpg نمایش: 45 اندازه: 110.8 کیلو بایت

 

کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه