حلوای كاسه ( شيرازی )

حلوای کاسه ( شیرازی )

 حلوای كاسه ( شيرازی ) - تصویر 1یکی از خوشمزه ترین حلواهای سنتی شهر شعر و ادب پارسی ، شهر شیراز است. تهیه آن بسیار آسان بوده و زمان کمی برای درست کردن این حلوای لذیذ لازم است. حلوای سبک و راحتی که زینت بخش سفره های افطار خواهد بود.

مواد لازم:

  • آرد برنج / یک پیمانه
  • شکر / دو پیمانه سرخالی
  • آب / دو پیمانه
  • گلاب / یک پیمانه
  • زعفران آب کرده / نصف پیمانه
  • روغن مایع / نصف پیمانه
  • خلال پسته و بادام / به میزان لازم ( برای تزیین )

طرز تهیه:


آرد برنج را تفت داده ( با حرارت کم )، قبل از تغییر رنگ آرد، آن را برداشته کمی که حرارتش را از دست داد با گلاب مخلوط کنید. آب را جوش آورده و شکر را به آن اضافه کنید و زمانی که شکر در آب حل شد، زعفران را هم به آن افزوده شعله را کم کرده ، بعد مخلوط آرد برنج و گلاب را به مواد اضافه کنید. مخلوط را مرتب هم بزنید، تا مواد جذب یکدیگر شود، بعد روغن را اضافه کرده و هم بزنید تا روغن هم جذب حلوا شود، زمانی که حلوا شروع به جوشیدن کرد و جمع شد و از ظرف جدا شد ، آماده است. روی حلوا را با خلال پسته و بادام تزیین کنید.این حلوا را به شکلهای مختلف میتوان سرو کرد.

اختصاصی مامی سایت

ارائه دهنده: مریم محمدی

برای دیدن انواع مختلف حلوا اینجا کلیک کنید.


 حلوای كاسه ( شيرازی ) - تصویر 2

 حلوای كاسه ( شيرازی ) - تصویر 3

 حلوای كاسه ( شيرازی ) - تصویر 4

 حلوای كاسه ( شيرازی ) - تصویر 5

 حلوای كاسه ( شيرازی ) - تصویر 6

 حلوای كاسه ( شيرازی ) - تصویر 7

 حلوای كاسه ( شيرازی ) - تصویر 8

мебель на заказ

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه